mandag 22. august 2011

Kreapy Kryp..

Hello

Her kommer bilder av noen nye bekjentskaper av oss..

Her først et pokemondyr.. Når den blir redd (f.eks. kostet på) ser den ut som en grå perle.. Jeg var nær ved å plukke den opp, da det spratt frem en 8-10 sett bein. Et slags beltedyr? Som da altså "Bor inni en ball" Jippi.. Trilla han ut på veien.

Og hva med denne grønne skjønnheten?
Morsom fyr som spratt rundt i gata her om dagen. Han er helt klart en gresshoppeart, men ser ut som han er tegnet/animert. Timmys rollemodell?
Øyenstikkere har vi mange kreative varianter av her nede. Her er en svart en, men vi har en mye kulere variant nede ved bassenget. Den er knall oransje og har vakre blå øyne.. Skal se om jeg får tatt bilde av han en dag.




































Og hei! Hva har vi her? Jo en vaskeekte Gekko. Nabolaget har mange, og de står på veggene om kvelden. Han her hadde forvillet seg opp i treet vårt på patioen. (patio er en flislagt uteplass ved inngangen)
Morsomme på veggene ute, litt på avstand, men rett over hodet? Ikke fullt så stas. Vi har hatt besøk av en av disse inne i kjelleren også, hehe. Påfølgende natt våknet Ole av at han trodde noen krabbet over han, haha! Nei, vi så ingen gekko på soverommet. Bare engstelsen som gav han mareritt, kanskje? Men det kan skje, for vi må sove med verandadøra åpen for å ikke krepere i varmen. De er ikke farlige da, så er det sagt.


2 kommentarer:

  1. Å ha en gekko på veggen skal bety hell. Desuten er de så flinke til å spise opp alle de irriterende insektene. Men, jeg ville heller ikke ha ønsket en som krabbet over meg :)
    Inger Helene

    SvarSlett
  2. Da er vi jammen heldige her i gata:) kunne telle 7 stk på "Gekkoveggen" en sen kveld. Kryr av dem her. Og andre firfisler. Litt søte de da.

    SvarSlett