mandag 1. august 2011

ett døgn i vakum..

Ole og flyttelasset har startet på kjøreturen. Han har tegnet opp nøyaktig reiserute de siste kveldene. Bilen sto ferdigpakket før leietagerne kom til overtagelse i formiddag kl. 11.00. Ole startet den lange kjøreturen sånn ca.  kl. 13.00. I skrivende stund befinner han seg mest sannsynlig på svenskekysten et sted. Første overnatting/ mål for første etappe er København, eller noe der omkring. Han dro avsted med hilsenen: "Ser deg hjemme!" Han regner med å være i Benalmadena torsdag kveld, men frua ønsker seg at han tar seg litt bedre tid og er fremme fredag. Viktig med lange gode hvilepauser. Så da sier vi det?

Vi tre siste familiemedlemmene Kaasin Simarud er hjemløse et døgn, og har sjekket inn på Gardermoen. Her skal vi slå ihjel litt tid, til vi skal stå opp i 03.00 tida i natt. Flyet "hjem" går i morgen tidlig kl. 06.00.
Vi gleder oss!
Nå får vi rusle ut og se om vi finner noe å spise:)

Adios.. Hasta manana!

Nina

3 kommentarer:

  1. Blir spennende å følge med dere framover....

    SvarSlett
  2. Jeg kom ikke helt til København, men havnet i Halmstad. Bare å komme seg fra Hønefoss til Oslo, tok nesten 2 timer, men etter det gikk det veldig radig. Etter å ha funnet et OK hotell med overvåket parkering )må passe på flyttelasset!), så har jeg spist litt og satt på vekking til 06:30 i morgen. Håper og komme meg til grensen mellom Tyskland og Frankrike i morgen. Aller helst i nærheten av Mulhouse, som er litt over halvveis.

    SvarSlett
  3. :o) Vi ønsker dere alle fire en fantastisk fin tur til Spania og skal følge dere på bloggen.
    Stor klem fra Sander,Vilde,Heidi & Bobsy

    SvarSlett