søndag 28. august 2011

IIIIIIIIIIIII! ÆÆÆÆÆÆÆÆ! KAKKERLAKK!

Søvnige mennesker tasser rundt i huset. Stille morgen. Så kommer et kjempevræl!
Ylva skulle ta litt papir av dorullen, så spretter det ut en diger kakkerlakk. Om hun fikk tørket seg sier ikke historien noe om. Mor og far, med en støvsuger som våpen stålsetter seg og går på jakt..

Ingenting bak dokosten. Ikke i karet eller bak do.. eller sjampoflaska. Mor står med en fot på dassen og en på bideen mens far forsiktig flytter kommoden. Ingenting. Vi rister dusjforhenget og er nær ved å gi opp, da dyret åpenbarer seg. Kvalmen stiger, og mor blir svimmel. Høyt på badeveggen, nesten i taket. Brunsvart ca. 6-7 cm. lang. Tar den med støvsugeren. Takk Gud for støvsugeren! Det skrangler i røret, og vi sprayer innsektsmiddel inn i røret mens støsugeren går for full maskin. Den får stå på så langt ledningen rekker, og far beinflyr opp bakken for å tømme støvsugerposen rett i søpla på toppen av veien. Den levde fortsatt.. Den lever fortsatt. Far følte seg ikke fristet til å tråkke på den.

Ingen tenkte på fotografi til bloggen, så her er monsteret illustrert med et bilde fra nettet.

Vi håper dette var en vandrer, og at familien kakerlakk bor utenfor huset et sted.. Helst flere kvartaler unna.

Nær besvimte. Frynsete og skvetne.

Nå skal vi til krokodilleparken. Blir antagelig bare barne-TV i forhold.

4 kommentarer:

  1. Må flire litt:) Nesten som sjult kamera- Synes jeg ser dere! Lykke til med nye "husdyr" Dere får trøster dere med fint vær og masse sol. Noe negativt må det jo vøre,eller.... :9 Håper det ikke er ofte dere får sånne på besøk! Savner dere! Solveig

    SvarSlett
  2. Tjoho. Krokodillene var ikke like skumle nei:)
    Takk for koselig melding. Nina :)

    SvarSlett
  3. ......er det ikke sånn at kakerlakker aldri opererer aleine?? mener jeg har hørt noe om det, finner du en så er de andre aldri langt unna, de er bare litt flinkere til å gjemme seg!

    skulle forresten hilse.

    ;Valhallveien;

    SvarSlett
  4. Har sett en til her..
    Men det sies at så lenge den er stor og alene er det sikkert bare en streifer, og de er jo overalt her i landet, Det er når du oppdager små kakkerlakker det muligens er en koloni i huset. Vi klamrer oss til det. Men vi har kjøpt gift, og satt støvsugeren parat. Så får vi bare håpe.. Nina

    SvarSlett