søndag 8. juli 2012

Appelsintorget og gamlebyen i Marbella


Vi har da vært endel ganger i Marbella, men da har vi gjerne gått tur langs stranden, sett på båter og store flotte hus. Vi har også handlet på La Cañada noen ganger, men aldri har vi snublet innom det alle kaller for "Appelsintorget" i Gamle Marbella. Så denne søndagen satte vi kursen ned til Marbella for å finne stedet, og se hva det dreier seg om. Vi peilet ut en kurs, og det er vi ganske gode på, Ole-pole og Kone-pone. Kort etter parkeringen, rundt en gammel borg.. også vips var vi i gamlebyen. På en av de hvitkalkede murveggene fant vi et lite part over området, sirlig malt på keramiske fliser.

Gutta vandrer i gamle, Spanske gater


Bugnende blomster overalt


Ylva lot seg fasinere av en dukkehusbutikk.. Ja denne var jo litt spesiell.


Nydelige restauranter, porter og vinduer 
Smykkebutikk med fristende utstilling
 

 Etter en liten vandretur fant vi appelsintorget, og tok lunsjen vår der. Ikke så dyrt som vi hadde forventet - og ikke så veldig spennende mat heller. Men nå har vi "Been there and done that"

Pene folk på uteservering i Marbella. 
Vi fant en kirke.. nei to! Men de var siesta-stengt
Kul butikk-dekor. Godt det var søndag.
Det gjorde nok turen rimeligere..
Ylva koser seg på søndagstur!
Joda. Er du i Marbella bør du rusle en tur opp i gamlebyen. Velg en søndag om du vil se blomster og brostein i fred og ro uten å shoppe for mye. Tror butikkene lett kan friste ut noen euro! Her for eksempel, fant Mor et sjokolade-fabrikk-utsalg.

(mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar