torsdag 13. februar 2014

Internett og TV som virker i Spania.

Det er mange som bor i Spania som sliter med å få stødig internett og en TV-løsning med norske kanaler som virker godt. Vi har forsøkt mye, både Movistar og Tooway (skygg unna) på nettfronten, forskjellige routerløsninger og annet. Norske brukere vil ha stødig, ubegrenset internett som tåler skype, nedlasting og direkte TV, gjerne flere brukere samtidig. Det er mange feller å gå i, og vi har trampet i flere. 


Utsikten fra den fornøyde bloggerens hjørne.
Men nå altså, endelig har vi funnet noe som fungerer:

Internettet vi har installert er et Vozplus abonnement med egen antenne. Kun få og korte "hakkeperioder" har forekommet, stort sett strøkent internett er endelig i hus. I tillegg har vi kjøpt Tvboksen til SmartsatTV, gjennom Best in Spain.net. Nå har vi kanaler fra Norge, Sverige, Danmark og England. (I tillegg både finske og russiske kanaler, men det er kleint å forstå)

Vi har funnet et kontor i Fuengirola, Masmovil, som har skandinavisktalende kundeservice både i butikken og over telefon, og bra priser på telefoni og 3g. Veldig bra og oversiktlig.

Det var dagens "Sannhetsvitne-reklame" Vi er jo gode nordmenn med behov for en god sofa og god inne-underholdning på denne tiden av året. Sånn er det jo bare,

God IT-TV-kveld, folkens. Det er håp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar